DIJKSTRA DOKKUM
SCHROOT & METALEN

UW LOKALE INZAMELAAR VOOR SCHROOT EN METALEN

We hebben een uitgebreid assortiment Containers welke we op locatie of op afroep kunnen plaatsen. Ook voor bedrijven met een frequent aantal ijzer/metaal afval beschikken we over de juiste containers.


 U kunt 5 dagen per week langskomen op ons inname terrein aan het industrie-Terrein Hogedijken in Dokkum. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw ferro- en non-ferro metalen. Bij het wegen van uw non ferrro metalen maken wij gebruik van een weegschaal. Bij het wegen van schroot en oud ijzer wordt gebruikt gemaakt van een 40 tons weegbrug. Onze Inkoop zal er zorg voor dragen dat alles ingenomen wordt en op het bijgeleverde formulier wordt ingevuld. Als dit in orde is, krijgt u geld voor het ingeleverde materiaal. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn Contant of op rekening.


We beschikken over 1 Iveco Truck en een Vrachtwagen, waarmee we u van dienst kunnen zijn voor het ophalen van metalen/ijzer op locatie dit kan zowel bij bedrijven als bij particulieren.